TEROKAI PELUANG PERNIAGAAN (BUSINESS MATCHING) DENGAN SYARIKAT BERKAITAN KERAJAAN (GLC)

Sukacita dimaklumkan SME Corp. Malaysia dengan kerjasama Malaysia Industrial Development Finance Berhad (MIDF) akan menganjurkan Minggu Pemadanan Perniagaan (Business Matching) dengan Syarikat Berkaitan Kerajaan (GLC) secara atas talian (virtual) dan fizikal.

Objektif penganjuran adalah bagi menyediakan platform untuk menghubungkan dan memudahkan penyertaan PKS/SME dalam rangkaian perkhidmatan GLC serta peluang mendapatkan lebih banyak pengetahuan mengenai akses pasaran GLC.

Bagi yang berminat untuk menyertai program ini secara virtual, sila hubungi Pn. Fateen di talian Pn Fateen 012-3926030 untuk pendaftaran dan pautan (link). Syarikat boleh memilih slot masa yang disediakan untuk bertemu secara virtual dengan syarikat-syarikat GLC yang dipilih.

Selain penyertaan secara virtual, syarikat-syarikat juga dijemput untuk menyertai program secara fizikal pada ketetapan berikut:

Tarikh   : 18 hingga 21 Oktober 2022
Masa      : 9.00 pagi – 4.00 petang
Tempat : Dewan Perdana, Aras 5 Blok B, SME Corp. Malaysia, Platinum Sentral, Jalan Stesen Sentral 2, Kuala Lumpur Sentral, 50470 Kuala Lumpur

Syarikat GLC yang terlibat adalah seperti berikut:

  1. Telekom Malaysia
  2. UMW
  3. Duopharma
  4. Tenaga Nasional Berhad
  5. Malaysia Airlines Berhad
  6. PLUS Malaysia Berhad
  7. PROTON
  8. Petronas Ventures

Untuk sebarang pertanyaan lanjut, sila hubungi pegawai bertugas daripada SME Corp. Malaysia – En. Valentine (019-6597094) atau Pn Fateen (012-3926030).