Majlis taklimat pembaharuan lesen agensi persendirian 2015 oleh KDN

Announcements

PEMBERITAHUAN MAJLIS TAKLIMAT PEMBAHARUAN LESEN AGENSI PERSENDIRIAN TAHUN 2015 OLEH KEMENTERIAN DALAM NEGERI

Kementerian Dalam Negeri (KDN) menetapkan supaya permohonan pembaharuan Lesen Agensi Persendirian bagi tahun 2015 hendaklah dikemukakan oleh semua syarikat kawalan keselamatan bermula 1 Oktober 2014. Ketetapan KDN tersebut selaras dengan keputusan Menteri Dalam Negeri supaya 31 Disember 2014 menjadi tarikh akhir pembaharuan Lesen Agensi Persendirian bagi tahun 2015.
 
Sehubungan itu KDN akan melaksanakan Majlis Taklimat Pembaharuan Lesen Agensi Persendirian Tahun 2015 pada ketetapan seperti berikut:
 
                              Tarikh                   :  23 September 2014 (Selasa)
                              Masa                    :  2.30 Petang
                              Tempat                :  Auditorium Kompleks D
                                                              Aras 5, Blok D8, Kompleks D
                                                              Kementerian Dalam Negeri, PUTRAJAYA
                                                                          
Dengan itu juga KDN menetapkan semua ahli syarikat kawalan keselamatan yang dilesenkan oleh KDN diwajibkan menghadiri sesi taklimat tersebut dengan menghantar sekurang-kurangnya dua (2) orang wakil yang terdiri daripada pengarah atau pemegang saham syarikat sahaja. Kegagalan kehadiran akan menyebabkan syarikat tersebut tidak layak untuk dipertimbangkan oleh KDN bagi pembaharuan Lesen Agensi Persendirian tahun 2015.
 
Lampiran A: Slip Pengesahan Kehadiran untuk pengesahan kehadiran. Sila kirimkan Slip Pengesahan Kehadiran tersebut kepada KDN melalui faksimili 03-8889 1763 atau 03-8889 1751 sebelum 19 September 2014 (Jumaat).